Sponsors

 

De Belgische invoerder van Vaude, Hike-A-Way, was bereid "Be Ride Back" te ondersteunen en we zijn dan ook zeer dankbaar dat we dergelijk hoogstaand materiaal tot onze beschikking hebben. Zowel de tent, fietstassen, slaapzak, matje, kledij, schoenen... zijn van Vaude en geen enkel technisch defect heeft zich tot zover voorgedaan! 'Hike a way' voorzag me ook van thermisch ondergoed en sokken van Woolpower om de winter in China door te komen.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Het oog" van Lieven Deweerdt zorgde met een zonnebril van Rudy Project voor de veiligheid en comfort van de ogen. 

 

 

 

 

 

 

Werner Devocht van Avventura Brugge zorgde voor al het overige materiaal zoals een pannenset van Trangia en producten van MSR.

 

 

 

 

Xtreme-bike Bonte zorgde voor de samenwerking met 'Hike-A-Way' en zorgde voor de juiste fiets om in Australië te geraken. Het werd een "Focus Black Raider" die met enkele aanpassingen reisklaar was. Ze zijn gespecialiseerd in mountainbikes en koersfietsen en ik werkte er een tijd waardoor ik van hun technische perfectie kon leren.

 

 

 

 

 

Daphne Wolters van 'Solar Backpack' zorgde op haar beurt ervoor dat ik niet zonder stroom zou vallen. Ze voorzag me van een zonnepaneel waarmee ik alles kan opladen. Zeer handig voor de lange, eenzame stukken zonder veel voorzieningen.